Ας μαγειρέψουμε
Βάζετε τα λουκάνικα στο τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο και σε πολύ χαμηλή φωτιά σιγοτηγανίζετε για 6-7 λεπτά μέχρι να αρχίσει να ροδίζουν. Τραβάτε τα λουκάνικα από το τηγάνι και ρίχνετε τα πράσα μαζί με ½ φλιτζάνι τσαγιού νερό. Σκεπάζετε και σιγοψήνετε για 10 λεπτά. Βάζετε ξανά τα λουκάνικα στο τηγάνι, αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε και σιγοψήνετε για 7-8 λεπτά. Στο τέλος ρίχνετε τη ρίγανη την τριμμένη φέτα και αφήνετε το φαγητό να «πάρει» την τελευταία του βράση για 3-4 λεπτά πριν το σερβίρετε.