Ταρτάκια με τραχανά
Εύκολη, 31'- 60'
Βράζετε σε χαμηλή φωτιά τον τραχανά στο γάλα για 15 λεπτά περίπου, ή μέχρι να χυλώσει. Όταν η σούπα κρυώσει λίγο την μεταφέρετε στο μπλέντερ και την χτυπάτε για να γίνει ομοιογενής. Την βάζετε πάλι στην κατσαρόλα ρίχνετε το βούτυρο, αλάτι,λίγο πιπέρι και την αφήνετε για λίγο να ζεσταθεί ανακατεύοντας την για να μην κολλήσει. Σερβίρετε σε κάθε πιάτο μαζί με τη σούπα. Βάζετε σε κάθε πιάτο 5-6φετούλες αυγοτάραχο και λίγα φυλλαράκια μαϊντανό και σερβίρετε.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα