Υγρό κέικ από πορτοκάλι
Μέτρια, >60'
Λιώνετε την σοκολάτα σε μπεν μαρί. Χτυπάτε στο μίξερ την μαργαρίνη με τη ζάχαρη και ρίχνετε ένα ένα τα αβγά. Συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να φουσκώσει το μίγμα. Ρίχνετε το αλεύρι ανακατεμένο με την πούδρα αμυγδάλων και την λιωμένη σοκολάτα.Τα χτυπάτε όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα και το μοιράζετε σε 6 ατομικές φορμίτσες μιας χρήσης ή σε φόρμα για μάφινς με 6 υποδοχές. Αλείφετε με μαργαρίνη τις φόρμες και τις βάζετε για μερικά λεπτά στην κατάψυξη για να παγώσει. Τις πασπαλίζετε κατόπιν με αλεύρι και τις γεμίζετεμε το μίγμα. Τοποθετείτε στη μέση του μίγματος από μία καραμέλα. Ψήνετε τα μάφινς σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25-30 λεπτά. Τα αφήνετε 5 λεπτά να κρυώσουν ελαφρά και αναποδογυρίζετε σε σχάρα μέχρι να κρυώσουν εντελώς.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα