Cupcakes
Μέτρια, 31'- 60'
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αβγά, τη ζάχαρη και το ξύσμα από το πορτοκάλι. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύουμε. Στο τέλος, προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και το ρούμι. Αδειάζουμε το μίγμα σε μία βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα του κέικ, αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα να ξεκουραστεί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 7 λεπτά και στους 160-170οC για 40 λεπτά περίπου. Μόλις βγει από το φούρνο, ξεφορμάρουμε με προσοχή και το γλασάρουμε με την άχνη και το λεμόνι που προηγουμένως τα έχουμε ανακατέψει, με ένα πινέλο.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα