Ας μαγειρέψουμε
Τεμαχίζουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομματάκια και ρίχνουμε πάνω από αυτή την κρέμα γάλακτος και το γάλα αφού προηγουμένως τα έχουμε ζεστάνει μέχρι το σημείο βρασμού. Αφήνουμε για 3 λεπτά και στη συνέχεια ανακατεύουμε σιγά-σιγά για να πετύχουμε μια λεία κρέμα. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με τους κρόκους αρκετά καλά και τους ρίχνουμε μέσα στην κρέμα σοκολάτας. Ανακατεύοντας, προσθέτουμε και το cointreau με το πορτοκάλι. Γεμίζουμε ατομικά πυρίμαχα μπολ και τα τοποθετούμε μέσα σε ένα ταψί με νερό. Ψήνουμε στο μπεν-μαρί σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-1700C για 10-12 λεπτά. Όταν τα βγάλουμε από το φούρνο, στο κέντρο η κρέμα πρέπει να είναι ελαφρώς ρευστή. Αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με κακάο. Τα διατηρούμε εκτός ψυγείου.