Πανακότα με σάλτσα φράουλας
Μέτρια, >60'
Ανακατεύουμε τους κρόκους μαζί με τη ζάχαρη και τους βάζουμε μέσα σε μία κατσαρόλα μαζί με την κρέμα γάλακτος, το γάλα και τη βανίλια. Ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι τους 83-85οC. Αποσύρουμε από τη φωτιά, μεταφέρουμε το μίγμα σε άλλο σκεύος και το αφήνουμε να κρυώσει πάρα πολύ καλά. Το βάζουμε σε παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες ή αδειάζουμε το μίγμα σε ένα μεταλλικό μπολ, το βάζουμε στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα για τουλάχιστον 4-5 φορές.
Σερβίρισμα
Σε ατομικά μπολ βάζουμε 2 μπάλες από το παγωτό και πάνω από αυτό αδειάζουμε ένα φλιτζάνι ζεστό espresso.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα