Παγωτό βανίλια με ζεστό espresso
Μέτρια, >60'
Σε μία κατσαρόλα, βάζουμε την κρέμα, το γάλα και τη ζάχαρη. Το βάζουμε στη φωτιά και μόλις πάρει βράση, κατεβάζουμε και ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας αφού προηγουμένως τα έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό. Ρίχνουμε τη λευκή σοκολάτα τεμαχισμένη και ανακατεύουμε πολύ καλά. Αφήνουμε για λίγο να κρυώσει η κρέμα, ανακατεύοντας, και προσθέτουμε το ροδόνερο. Γεμίζουμε ατομικές φόρμες. Αφήνουμε στο ψυγείο για αρκετές ώρες. Βουτάμε τις φόρμες σε καυτό νερό και ξεφορμάρουμε. Σερβίρουμε με τη Σως φράουλας.
Για τη σως
Πολτοποιούμε τις φράουλες, τις σουρώνουμε και τις βράζουμε μαζί με τη ζάχαρη για 2 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα