Ας μαγειρέψουμε
Στο μίξερ χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψουν, προσθέτουμε το βούτυρο που έχουμε λιώσει (όχι κάψει), ανακατεύουμε με μία κουτάλα και προσθέτουμε το αλεύρι, το αμύγδαλο και το μπέικιν πάουντερ. Γεμίζουμε φορμάκια των cupcakes και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 1700C για 25 λεπτά. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ Βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό και το ροδόνερο σε μία κατσαρόλα και την τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά. Μόλις αρχίσει να βράζει χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε για άλλα 3 λεπτά. Στο μίξερ χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και ρίχνουμε μέσα σ’ αυτή το σιρόπι και συνεχίζουμε το χτύπημα έως ότου δέσει και σφίξει προσθέτοντας και το χρώμα. Με μία σπάτουλα τοποθετούμε αρκετή κρέμα πάνω από τα ψημένα cupcakes και γαρνίρουμε με καραμέλες ή smarties.