Ας μαγειρέψουμε
Χτυπάτε στο μίξερ τους κρόκους των αυγών με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε το σιμιγδάλι, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το γάλα. Χτυπάτε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα και τα ενσωματώνετε στο παραπάνω μείγμα σε δύο δόσεις. Αδειάζετε το μείγμα σε καλά βουτυρωμένη φόρμα διαμέτρου 20 – 22 εκ. και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 20 – 30 λεπτά. Βράζετε το νερό με τη ζάχαρη και το λικέρ για 2 – 3 λεπτά αφού πάρει βράση και σιροπιάζετε το ραβανί. Για το γλάσο, χτυπάτε την άχνη, το γάλα και το ξύσμα λεμονιού μέχρι να ενσωματωθούν. Περιχύνετε το ραβανί με το γλάσο και σερβίρετε.