Ας μαγειρέψουμε
Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψουν προσθέτοντας ένα-ένα τα αβγά κατά διαστήματα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ και το αδειάζουμε στο χτυπημένο βούτυρο ανακατεύοντας με μία κουτάλα. Προσθέτουμε το γάλα και στη συνέχεια το κακάο κοσκινισμένο. Ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε το μείγμα σε μία βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα του κέικ 25x11εκ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160oC για 50-60 λεπτά. Αφήνουμε για 5 λεπτά μέσα στη φόρμα και ξεφορμάρουμε.