Κέικ με γλασαρισμένα φρούτα
Εύκολη, >60'
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη προσθέτοντας ένα-ένα τα αβγά έως ότου γίνει το μείγμα αφράτο. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι, τα αμύγδαλα, την κανέλα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μαζί. Βάζουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί διαμέτρου 24 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170oC για μία ώρα περίπου. Όταν βγει από το φούρνο και κρυώσει ελαφρώς, το κόβουμε σε κομμάτια. Ετοιμάζουμε το σιρόπι βράζοντας τη ζάχαρη, το νερό και τη γλυκόζη για 4 λεπτά από το σημείο βρασμού. Το σιροπιάζουμε όταν το σιρόπι είναι ζεστό και το γλυκό χλιαρό.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα