Ας μαγειρέψουμε
1. Κόβουμε το ραντίτσιο στα 2 ή στα 4 αν είναι πολύ μεγάλα.
2. Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε καλά τα κομμάτια σε ένα μπολ.
3. Βάζουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά να ζεσταθεί. Ρίχνουμε τη ζάχαρη στο τηγάνι και το ραντίτσιο. Αφήνουμε για 10 λεπτά στο τηγάνι μέχρι να μαλακώσει το ραντίτσιο και να καραμελώσει.
4. Αφαιρούμε με μια σπάτουλα από το τηγάνι και αφήνουμε να κρυώσει
5. Σερβίρουμε με ρόκα στο πιάτο μας.
6. Απλώνουμε από πάνω το ραντίτσιο και το ραντίζουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ξύδι μπαλσάμικο.
7. Απλώνουμε τους σπόρους ρόδι, τα καρύδια και την γκοργκοντζόλα τριγύρω από το ραντίτσιο.
8. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10 λεπτά
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ: 15 λεπτά