Ας μαγειρέψουμε
Καθαρίζετε τα κρεμμύδια. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και τα σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά για 5-6 λεπτά. Όταν αρχίζουν να γίνονται διαφανή, προσθέτετε το μπέικον και το φιλέτο γαλοπούλας κομμένο σε κύβους και περιχύνετε με το ξίδι. Προσθέτετε το νερό ή το ζωμό μαζί με το μέλι και ανακατεύετε. Συμπληρώνετε το φύλλο δάφνης, το ξύλο κανέλας, τα αποξηραμένα φρούτα ψιλοκομμένα, (εκτός από τα κάστανα) και τις σταφίδες, αλατοπιπερώνετε και σιγοβράζετε με σκεπασμένη την κατσαρόλα για 1 ώρα περίπου. Ελέγχετε το φαγητό ώστε να υπάρχει πάντα ζουμάκι. Αν χρειαστεί, προσθέτετε λίγο νερό ή ζωμό ακόμα. Σερβίρετε το φαγητό με τη σάλτσα του και το γαρνίρετε με τα κάστανα σοταρισμένα μερικά λεπτά στο βούτυρο.