Ας μαγειρέψουμε
Πολτοποιείτε στο μπλέντερ το ένα κρεμμύδι, το ανακατεύετε με 1 κουταλιά αλεύρι, αλάτι και πιπέρι. Βάζετε το κρέας σε γυάλινο ή πλαστικό σκεύος, το καλύπτετε με το πολτοποιημένο κρεμμύδι και το αφήνετε να μαριναριστεί σκεπασμένο 2 ώρες.Ζεσταίνετε σε κατσαρόλα το βούτυρο με το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα υπόλοιπα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα, μαζί με το ροζ πιπέρι. Προσθέτετε το κρέας και τα σοτάρετε όλα μαζί μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Σβήνετε με το κρασί, σκεπάζετε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε. Μετά από 1 ώρα ρίχνετε και το γιαούρτι, ανακινείτε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε 1 ώρα ακόμα μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Αλατοπιπερώνετε και ένα τέταρτο πριν το τέλος, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος μέσα στην οποία έχετε διαλύσει το σαφράν. Σερβίρετε το κρέας, κομμένο σε φέτες, ρίχνετε από πάνω την πηχτή σάλτσα, πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγους ακόμα κόκκους ροζ πιπεριού. Το συνοδεύετε με πουρέ πατάτας ή ριζότο με σαφράν.