Ας μαγειρέψουμε
Στρώνουμε τα φύλλα της σφολιάτας σε δύο φόρμες για τάρτα. Xτυπάμε τα αβγά και τους κρόκους με την κρέμα γάλακτος, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα βαθύ μπολ. Kόβουμε σε μικρά κομματάκια το ζαμπόν και το μπέικον. Tρίβουμε στον τρίφτη τα κίτρινα τυριά και την κεφαλογραβιέρα. Mοιράζουμε πάνω στις δύο τάρτες τα κομματάκια του μπέικον και του ζαμπόν και πασπαλίζουμε με τα τριμμένα τυριά. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και τα αβγά που χτυπήσαμε. Ψήνουμε τις δύο τάρτες στους 200°C για 35 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα οι επιφάνειές τους και σερβίρουμε.