Ας μαγειρέψουμε
Mισοβράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό (στο μισό χρόνο απ’ αυτόν που αναγράφεται στο πακέτο). Tα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί. Pίχνουμε το ψιλοκομμένο μπέικον, τα λουκάνικα κομμένα σε ψιλές φέτες, την καπνιστή μπριζόλα κομμένη σε μικρά κομματάκια, το τυρί, το βούτυρο γάλακτος λιωμένο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε ελαφρά με ξύλινη κουτάλα. Aραιώνουμε την κρέμα γάλακτος με ένα φλιτζάνι φρέσκο γάλα και περιχύνουμε το φαγητό. Πασπαλίζουμε με τριμμένο μοσχοκάρυδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά στους 150°–170°C. Σερβίρεται ζεστό.