Ας μαγειρέψουμε
Χτυπάτε τα αβγά, αλατοπιπερώνετε ελαφρά (το ζαμπόν είναι αλμυρό) και προσθέτετε το αλεύρι, το γιαούρτι και το ελαιόλαδο. Ανακατεύετε καλά με τον αβγογδάρτη. Προσθέτετε το ζαμπόν και το τριμμένο τυρί και ανακατεύετε ξανά. Λαδώνετε μια φόρμα για μάφινς με 6 υποδοχές και τις γεμίζετε με το μείγμα κατά τα 3/
4. Ψήνετε τα μάφινς σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για 20 λεπτά μέχρι δηλαδή να φουσκώσουν και να ροδίσει η επιφάνειά τους.