Ας μαγειρέψουμε
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρέας μέχρι να ροδίσουν καλά όλες οι πλευρές του. Ρίχνετε τα κρεμμύδια και τα σοτάρετε μέχρι να γίνουν διαφανή. Προσθέτετε τα σκόρδα λιωμένα, τα καρότα κομμένα μικρούς κύβους, το σέλερυ ψιλοκομμένο και τη δάφνη. Συνεχίζετε το σοτάρισμα για μερικά λεπτά. Σβήνετε με το κρασί. Όταν εξατμιστεί, χαμηλώνετε τη φωτιά, αλατοπιπερώνετε, σκεπάζετε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε για 1 ώρα και 30 λεπτά, μέχρι δηλαδή να μαλακώσει το κρέας. Στο μεταξύ, ετοιμάζετε τον πουρέ καρότου και τις ρέβες: Βράζετε τα καρότα σε αλατισμένο νερό. Όταν μαλακώσουν τα πολτοποιείτε, τα πασπαλίζετε με μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα ανακατεύετε με το βούτυρο λιωμένο. Διατηρείτε τον πουρέ ζεστό. Καθαρίζετε τις ρέβες με τον πατατοκαθαριστή και τις κόβετε σε ροδέλες. Ζεσταίνετε το βούτυρο και σοτάρετε τα κρεμμυδάκια. Προσθέτετε τις ρέβες και συνεχίζετε το σοτάρισμα για μερικά λεπτά. Ρίχνετε τον ζωμό και σιγοβράζετε με σκεπασμένη κατσαρόλα, μέχρι να μαλακώσουν οι ρέβες. Δοκιμάζετε το αλάτι και ρίχνετε το βαλσαμικό ξίδι. Ανακατεύετε. Κόβετε το κρέας σε μερίδες και το σερβίρετε σε πιατέλα περιχυμένο με τη σάλτσα του, τον πουρέ καρότου και τις ρέβες.