Ας μαγειρέψουμε
Kόβουμε το κρέας σε 6 μερίδες. Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για 5 με 6 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Aλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και ρίχνουμε το λευκό κρασί, την τομάτα, τον τοματοχυμό, το φύλλο δάφνης,τον κύβο βοδινού και 2 ποτήρια νερό. Σιγοβράζουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να πήξει η σάλτσα. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους, τα στραγγίζουμε και τους ρίχνουμε λίγο κρύο νερό για να μην κολλήσουν. Σερβίρουμε σε πιατέλα, περιχύνουμε με τη σάλτσα και το κρέας και πασπαλίζουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι.