Ας μαγειρέψουμε
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C. Αναμειγνύετε σε ένα μπολ, ελαιόλαδο, χυμό και ξύσμα εσπεριδοειδών, μουστάρδα, το θρυμματισμένο δενδρολίβανο και αλατοπίπερο.Βάζετε τις πατάτες μέσα σε ένα ταψί και τις περιχύνετε με τη σάλτσα. Τις ανακατεύετε με τα χέρια για να πάει η σάλτσα παντού. Βάζετε τα κλαράκια δενδρολίβανου ανάμεσα στις πατάτες και τις ψήνετε για 1 – 1 ½ . Κατά διαστήματα ανακινείτε το ταψί για να μην κολλήσουν οι πατάτες και αν χρειαστεί προσθέτετε λίγο ζεστό νερό.