Μπουτάκια Κοτόπουλου Φρικασέ Φούρνου
Δύσκολη, >60'
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε τα ρεβίθια με τη δάφνη, ολόκληρο το κρεμμύδι, ένα κουταλάκι γλυκού αλάτι και ένα λίτρο νερό. Τα βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 40-50 λεπτά για να μαλακώσουν, χωρίς όμως να λιώσουν. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς. Σε άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε και τις πατάτες για 20 λεπτά. Τις αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και τις κόβουμε σε μικρούς κύβους. Σε ένα μπολ σαλάτας ρίχνουμε τα ρεβίθια, τις πατάτες, τα αγγουράκια και το κρεμμύδι. Αλατοπιπερώνουμε και ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σε ένα δεύτερο μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι, το λεμόνι, το τζίντζερ, το κύμινο, το μάραθο ή το φινόκιο, το δυόσμο και το αλάτι με το πιπέρι. Ρίχνουμε τη σάλτσα επάνω στη σαλάτα, ανακατεύουμε καλά και τη βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά. Σερβίρουμε τη σαλάτα δροσερή.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα