Ας μαγειρέψουμε
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τον κιμά μαζί με όλα τα υλικά εκτός από τα βρασμένα αβγά. Πλάθετε πολύ καλά
και απλώνετε τον κιμά σε λεία επιφάνεια σε χοντρό φύλλο ( ή τρία μικρά), βάζοντας στο κέντρο τα αβγά
ολόκληρα. Τα τυλίγετε σε ρολό ή ρολά σφιχτά έτσι ώστε να μην φαίνεται η γέμιση με τα αβγά. Τα βάζετε σε ταψάκι βουτυρωμένο. Χτυπάτε το ασπράδι σε μαρέγκα και περνάτε την επιφάνεια τους με ένα πινέλο για να μην σας ανοίξουν. Αν θέλετε βάζετε τριγύρω μερικές πατατούλες.Ψήνετε σε φούρνο στους 180οC για περίπου 45 λεπτά.