Ας μαγειρέψουμε
Σε ένα μπολ ρίχνετε το κοτόπουλο, αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε το μέλι, τα σύκα ή τις σταφίδες, τον χυμό λεμονιού, τον χυμό πορτοκαλιού και το κρασί. Αφήνετε το κοτόπουλο να μαριναριστεί για 3-4 ώρες στο ψυγείο. Το βγάζετε από τη μαρινάδα. Το σκουπίζετε ελαφριά και το σοτάρετε σε ένα τηγάνι που έχετε ρίξει το ελαιόλαδο και το βούτυρο μαζί να ζεσταθούν. Μόλις ροδίσει εξωτερικά το τραβάτε και το βάζετε στην άκρη. Παίρνετε ένα πυρέξ και στρώνετε στην κάτω μεριά τις φέτες από λεμόνια και τα πορτοκάλια, πασπαλίζετε με την καστανή ζάχαρη και βάζετε από πάνω τα σύκα ή τις σταφίδες στραγγισμένα. Ακουμπάτε από πάνω το κοτόπουλο. Βάζετε ανάμεσα την κανέλα και περιχύνετε με τη μαρινάδα. Ψήνετε στον φούρνο στους 1800C για 40-45 λεπτά.