Σολομός με κρούστα σουσάμι - λάιμ
Εύκολη, 31'- 60'
Μουσκεύετε τα ξερά μανιτάρια σε ένα λίτρο βραστό νερό για 20-30 λεπτά. Σουρώνετε, κρατάτε το ζωμό και τα ψιλοκόβετε. Σοτάρετε σε ελαιόλαδο τα φρέσκα μανιτάρια για 4-5 λεπτά μαζί με το κρεμμύδι. Ρίχνετε και τα αποξηραμένα μανιτάρια που έχετε ψιλοκόψει, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 6-7 λεπτά. Προσθέτετε το ρύζι ανακατεύοντας για 1-2 λεπτά μέχρι να γυαλίσει. Ρίχνετε το κρασί και όταν απορροφηθεί αρχίζετε σιγά-σιγά να ρίχνετε το ζωμό από τα μανιτάρια ανακατεύοντας συνεχώς. Συνεχίζετε μέχρι να χρησιμοποιήσετε όλο το ζωμό. Τότε ρίχνετε τη ρόκα, ανακατεύετε ξανά και ρίχνετε το βούτυρο και την παρμεζάνα. Αφήνετε το ριζότο να σταθεί σκεπασμένο για 1-2 λεπτά. Σερβίρετε και πασπαλίζετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα