Τραχανάς με γαλοπούλα
Μέτρια, 1'- 30'
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC. Βάζουμε τα φιλέτα σολομού σε ένα ταψί με την πέτσα προς τα πάνω και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα σόγιας και το χυμό λάιμ. Τα πασπαλίζουμε με το ξύσμα λάιμ και το σουσάμι και ρίχνουμε το κρασί στο ταψί.
Ψήνουμε για 15 λεπτά και μετά ανάβουμε το γκριλ του φούρνου για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσει η πέτσα. Σερβίρουμε με τρυφερά πράσινα φύλλα εποχής. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε τη vinaigrette στη σαλάτα και πασπαλίζουμε με το καβουρδισμένο σουσάμι.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα