Ριζότο με chorizo, ραντίτσιο και κόκκινο κρασί
Μέτρια, >60'
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 1800C. Τηγανίζετε το μπέικον για 3-4 λεπτά. Ρίχνετε το κρεμμύδι και το βούτυρο στο τηγάνι και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά ακόμα μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι. Βάζετε το ρύζι και ανακατεύετε καλά. Μετά ρίχνετε το κρασί και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι να απορροφηθεί. Τοποθετείτε το περιεχόμενο του τηγανιού σε ένα βαθύ πυρίμαχο σκεύος με καπάκι, προσθέτετε το ζωμό λαχανικών, τα τοματίνια, το σπανάκι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψήνετε το ριζότο στο φούρνο για 18 λεπτά. Ανοίγετε το καπάκι του πυρίμαχου, πασπαλίζετε με τριμμένη παρμεζάνα, ανακατεύετε ελαφρά και σερβίρετε αμέσως.