Αγριογούρουνο στο φούρνο σε μαρινάδα
Δύσκολη, >60'
Κόβετε τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα σοτάρετε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν. Βάζετε το κρεμμύδι και το σοτάρετε για 3-4 λεπτά, μετά ρίχνετε και το σκόρδο και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά. Ρίχνετε το ρύζι και το ανακατεύετε 1-2 λεπτά μέχρι να αποκτήσει μια γυαλάδα. Μετά προσθέτετε λίγο κρασί και ανακατεύετε μέχρι να απορροφηθεί. Συνεχίζετε μέχρι να χρησιμοποιήσετε όλο το κρασί, ανακατεύοντας συνεχώς. Ρίχνετε σιγά-σιγά και το ζωμό ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτετε το ραντίτσιο και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι να απορροφηθεί όλος ο ζωμός και το ρύζι να παραμείνει ζουμερό. Αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε το βούτυρο και το πεκορίνο. Σκεπάζετε το τηγάνι για 1-2 λεπτά και μετά σερβίρετε.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα