![Πάπια με πορτοκάλι και σάλτσα πόρτο](https://static.ab.gr/medias/sys_master/he5/ha3/8909757612062.jpg?buildNumber=084f6ad340ab9f2230f104655d70361691abf3b9bfe559efe655a88ac2f9ad36&imwidth=300)
Πάπια με πορτοκάλι και σάλτσα πόρτο
Δύσκολη, >60'
Κόβετε τα λουκάνικα σε ροδέλες και τα σοτάρετε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν. Βάζετε το κρεμμύδι και το σοτάρετε για 3-4 λεπτά, μετά ρίχνετε και το σκόρδο και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά. Ρίχνετε το ρύζι και το ανακατεύετε 1-2 λεπτά μέχρι να αποκτήσει μια γυαλάδα. Μετά προσθέτετε λίγο κρασί και ανακατεύετε μέχρι να απορροφηθεί. Συνεχίζετε μέχρι να χρησιμοποιήσετε όλο το κρασί, ανακατεύοντας συνεχώς. Ρίχνετε σιγά-σιγά και το ζωμό ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτετε το ραντίτσιο και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι να απορροφηθεί όλος ο ζωμός και το ρύζι να παραμείνει ζουμερό. Αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε το βούτυρο και το πεκορίνο. Σκεπάζετε το τηγάνι για 1-2 λεπτά και μετά σερβίρετε.