Mοσχαράκι βιολογικό κρασάτο
Μέτρια, >60'
Πλένετε το λαβράκι και το χαράσσετε κατά μήκος σε 3-4 σημεία. Αλατοπιπερώνετε και το αφήνετε στην άκρη. Αν οι πατατούλες είναι φρέσκιες, μικρές και βιολογικές, τις πλένετε πολύ καλά και δεν τις καθαρίζετε. Μπορείτε να τις κόψετε στα δύο ή να τις αφήσετε ολόκληρες. Αν όχι, τις καθαρίζετε και τις κόβετε σε χονδρά κομμάτια. Τις ρίχνετε σε βραστό αλατισμένο νερό και τις αφήνετε να κοχλάσουν για 5-6 λεπτά. Τις βγάζετε, τις σουρώνετε και τις ρίχνετε σε ένα ευρύχωρο και βαθύ τηγάνι. Περιχύνετε με το μισό ελαιόλαδο, πασπαλίζετε με λίγο αλάτι,πιπέρι, ελάχιστη ρίγανη. Σοτάρετε μόλις για 2-3 λεπτά και ρίχνετε αμέσως την κάπαρη, τις λιαστές τομάτες και το σκόρδο. Ανακατεύετε ζωηρά. Αδειάζετε το περιεχόμενο του τηγανιού σε ένα βαθύ ταψί, κάνετε στο κέντρο λίγο χώρο με ένα κουτάλι και τοποθετείτε τα κλαδάκια της ρίγανης. Ακουμπάτε επάνω το ψάρι. Σκορπάτε τριγύρω τα τοματίνια. Περιχύνετε με το ελαιόλαδο και το κρασί και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25-30 λεπτά. Σερβίρετε το φαγητό χλιαρό και συνοδεύετε με πράσινη σαλάτα.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα