Κεφτεδάκια βιολογικά
Εύκολη, >60'
Aλατοπιπερώνουμε το κρέας. Zεσταίνουμε
το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και τηγανίζουμε
το κρέας μέχρι να ροδίσει και από τις δύο
πλευρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε
τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, τις πιπεριές
και σβήνουμε με το κρασί. Pίχνουμε
στην κατσαρόλα όσο νερό χρειάζεται
για να σκεπαστεί το κρέας. Σκεπάζουμε
την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό
να βράσει σε μέτρια φωτιά για 2 ώρες περίπου.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα