Ας μαγειρέψουμε
Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, το ψωμί, το μαϊντανό, τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και το αυγό. Προσθέτουμε λίγο νερό και λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε ώστε να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα, τα πλάθουμε σε μικρά στρογγυλά μπαλάκια και τα πασπαλίζουμε με αλεύρι. Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, τοποθετούμε τα κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Σημείωση Για να γίνουν τα κεφτεδάκια πιο αφράτα και αρωματικά μπορείτε να ρίξετε στη ζύμη λίγο κονιάκ ή ούζο. Tο ψωμί να είναι κατά προτίμηση μπαγιάτικο (το βάζουμε πρώτα σε ένα μπολ για να μαλακώσει).