Ας μαγειρέψουμε
Μουσκεύουµε τα φασόλια σε άφθονο κρύο νερό για 8-10 ώρες. Τα στραγγίζουµε και τα ρίχνουµε να βράσουν σε άφθονο αλατισµένο νερό για 20 λεπτά. Τα στραγγίζουµε και τα ρίχνουµε σε ένα πήλινο σκεύος µε καπάκι. Προσθέτουµε το κρέας, το οποίο έχουµε αλατοπιπερώσει, το σκόρδο, τις τοµάτες, τα κρεµµύδια, το µαϊντανό, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουµε πολύ καλά και προσθέτουµε δύο-τρία φλιτζάνια τσαγιού νερό. Ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο στους 200 βαθµούς για 30-40 λεπτά. Χαµηλώνουµε τη θερµοκρασία στους 180 βαθµούς και συνεχίζουµε το ψήσιµο για τουλάχιστον µιάµιση ώρα.