Ας μαγειρέψουμε
Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρετε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και προσθέτετε τα πράσα κομμένα σε ροδέλες και το φινόκιο. Τα αφήνετε να μαραθούν. Στη συνέχεια ρίχνετε τη τομάτα, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύετε απαλά. Τα αφήνετε να απορροφήσουν τα πολλά υγρά τους για 10 λεπτά περίπου. Παίρνετε ένα ταψί και ρίχνετε το παραπάνω μίγμα. Ανοίγετε με το κουτάλι μικρές «φωλίτσες» ώστε να τοποθετήσετε μέσα τις φέτες από το ψάρι. Πασπαλίζετε με μπόλικο τριμμένο κόλιανδρο,περιχύνετε με το χυμό λεμονιού και το ψήνετε στον φούρνο για 40 λεπτά στους 180οC. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.