Ας μαγειρέψουμε
Βάζετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε τα κομμάτια κρέας έτσι ώστε να ροδίσουν από όλες τις μεριές.Στη συνέχεια ρίχνετε τα ξερά και τα φρέσκα κρεμμύδια, το μάραθο καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια, τρία φλιτζάνια τσαγιού νερό χλιαρό και τα αφήνετε να βράσουν για 45-50 λεπτά. Τέλος, προσθέτετε το χυμό των λεμονιών, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνετε το φαγητό να πάρει μια βράση ακόμα. Το σερβίρετε ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου.