2 κόκκινες και πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
πιπέρι
Αλάτι
1 kg μοσχάρι βιολογικό σε μερίδες
1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
2 κουταλιές του γλυκού μαϊντανό
4 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
2 κόκκινες και πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
πιπέρι
Αλάτι
Ας μαγειρέψουμε
Aλατοπιπερώνουμε το κρέας. Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα και τηγανίζουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, τις πιπεριές και σβήνουμε με το κρασί. Pίχνουμε στην κατσαρόλα όσο νερό χρειάζεται για να σκεπαστεί το κρέας. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε μέτρια φωτιά για 2 ώρες περίπου.
Αξιολόγηση
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Διεθνή
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Όλες οι εποχές
Κυρίως πιάτο
Υλικά για 4 άτομα
- Κρεμμύδια Χλωρά Ελληνικά
~500 γρ
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
ΑΒ ΟΙΝΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΨΙΛΕΣ ΒΑΒΥ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ 750 ML