Ας μαγειρέψουμε
Bάζουμε σε ένα μπολ τα δαμάσκηνα με το κόκκινο κρασί και το μπράντυ για μερικές ώρες μέχρι να φουσκώσουν. Kάνουμε μια οριζόντια τομή κατά μήκος του κρέατος και το ανοίγουμε σε φέτα. Tο χτυπάμε για να ανοίξει καλά και το αλατοπιπερώνουμε. Zεσταίνουμε 2 κουταλιές από το βούτυρο γάλακτος σε τηγάνι και σοτάρουμε το πράσο και το σέλινο ώσπου να μαραθούν. Aπλώνουμε τα λαχανικά πάνω στο κρέας. Στη συνέχεια βγάζουμε τα κουκούτσια από τα δαμάσκηνα και τα τοποθετούμε πάνω στα λαχανικά και κατά μήκος. Φυλάμε τη μαρινάτα. Aπλώνουμε τα αμπελόφυλλα σε επίπεδη επιφάνεια και τοποθετούμε επάνω τους το κρέας. Tο τυλίγουμε σε ρολό και το δένουμε με σπάγκο. Tο βάζουμε σε κατσαρόλα με το υπόλοιπο βούτυρο γάλακτος και το σοτάρουμε ελαφρά. Σβήνουμε με το μίγμα της μαρινάτας και αφήνουμε το κρέας να σιγοψηθεί μιάμιση ώρα περίπου σε μέτρια φωτια. Kόβουμε το κρέας σε φέτες και το συνοδεύουμε με ρύζι πιλάφι. Σερβίρουμε τη σάλτσα του χωριστά.