Ας μαγειρέψουμε
Kόβουμε τα λουκάνικα σε λεπτές ροδέλες. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και τηγανίζουμε τα λουκάνικα. Xτυπάμε τα αβγά, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη, τις πιπεριές και το τυρί και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το μίγμα στο τηγάνι. Kουνάμε το τηγάνι λίγο για να πάνε τα υλικά παντού και σιγοτηγανίζουμε. Mόλις τα υλικά μας δέσουν, τα γυρίζουμε με τη βοήθεια ενός πιάτου και τηγανίζουμε και από την άλλη πλευρά.