Ας μαγειρέψουμε
Παίρνετε ένα μεγάλο μπολ και μέσα ρίχνετε ένα - ένα τα αβγά. Τα χτυπάτε καλά με το σύρμα και προσθέτετε το ούζο, το ελαιόλαδο, το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι και τον βρασμένο αρακά και τα φασολάκια. Συνεχίζετε με το φρέσκο κρεμμυδάκι και το δυόσμο ή τον μαϊντανό. Ανακατεύετε πολύ καλά, ώστε όλα τα υλικά να ενωθούν μεταξύ τους. Αδειάζετε το μίγμα σε ένα μεγάλο και βαθύ αντικολλητικό τηγάνι με καπάκι. Ψήνετε την ομελέτα από τη μια μεριά για 7-8 λεπτά και με κλειστό το καπάκι. Γυρίζετε την ομελέτα και από την άλλη μεριά και συνεχίζετε το ψήσιμο για 7-8 λεπτά. Επαναλαμβάνετε το γύρισμα μέχρι να βεβαιωθείτε ότι η ομελέτα είναι καλά ψημένη στο εσωτερικό της. Σερβίρεται ζεστή, στο πλάι θα ήταν ωραίο να της βάλετε και λίγο γιαουρτάκι ξινούτσικο σακούλας.