Ας μαγειρέψουμε
Σοτάρετε το αρνάκι στο ελαιόλαδο για 4-5 λεπτά να ροδίσει. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε τη ρίγανη και ένα φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό νερό. Σκεπάζετε και σιγοβράζετε για 35-40 λεπτά. Σε ένα μπολ ενώνετε τον βρασμένο αρακά με τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και τον μαϊντανό. Αφού το αρνάκι ψηθεί και μαλακώσει εντελώς το τραβάτε με τρυπητή κουτάλα και το αφήνετε να κρυώσει εντελώς. Βάζετε δυο φύλλα κρούστας το ένα επάνω στο άλλο και τα κόβετε στη μέση κατά μήκος. Περνάτε το κάτω και το επάνω φύλλο με λίγο από το μίγμα ελαιόλαδο – βούτυρο. Βάζετε στην πάνω αριστερή άκρη δυο μπουκιές κρέας, τρία κομματάκια πατάτα και μια κουταλιά της σούπας αρακά με 2 κομματάκια κεφαλογραβιέρα. Διπλώνετε σε τρίγωνο σχήμα τα πιτάκια και τα ακουμπάτε επάνω σε ελαφρά βουτυρωμένο ταψί. Συνεχίζετε φτιάχνοντας πιτάκια και με την υπόλοιπη γέμιση. Ψήνετε στους 180οC για 20-25 λεπτά. Σερβίρετε τα εξοχικά κρύα ή σε θερμοκρασία δωματίου.