Ας μαγειρέψουμε
>Μαρινάρετε τα φιλέτα του ψαριού στο ελαιόλαδο, το κρασί και το κόλιανδρο για μισή ώρα. Τα τραβάτε από τη μαρινάδα και τα βάζετε σε αντικολλητικό τηγάνι για 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Τα μεταφέρετε σε ένα ταψάκι και τελειώνετε το ψήσιμό τους στο φούρνο στους 150°C. Προσοχή δεν πρέπει να τα αφήσετε περισσότερο από 5-7 λεπτά (ανάλογα με το πάχος του φιλέτου ώστε να μην σας ξεραθούν). Kόβετε τα λαχανικά σας σε λεπτές φέτες με το μαντολίνο ή με το ειδικό εργαλείο κουζίνας. Τα ζεματάτε σε αλατισμένο νερό που βράζει για 3 λεπτά(πρέπει να παραμείνουν τραγανά).Ετοιμάζετε τη σάλτσα ως εξής: Στο αντικολλητικό τηγάνι που έχετε ψήσει αρχικά τα φιλέτα ρίχνετε το ελαιόλαδο και το βούτυρο μόλις ζεσταθούν προσθέτετε τις ελιές, το φρέσκο άνηθοκαι το ζωμό ψαριού ή τη μαρινάδα. Δοκιμάζετε αλατοπιπερώνετε και αφήνετε τη σάλτσα σας να βράσει για 3-4 λεπτά ώστε να αποκτήσει μια σχετικά πηκτή υφή. Σερβίρετε το ψάρι ζεστό με μερικές «ταλιατέλες» λαχανικών στο πλάι και τη σάλτσα ελιάς.