Ριζότο με chorizo, ραντίτσιο και κόκκινο κρασί
Μέτρια, >60'
Αναμειγνύετε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο, τη σόγια, τα κρεμμύδια, το ξίδι, το μέλι, το τζίντζερ το σκόρδο και το αλάτι. Τοποθετείτε μέσα στο μίγμα τις φτερούγες και τις αφήνετε σκεπασμένες στο ψυγείο για 24 ώρες. Στο διάστημα αυτό αναμειγνύετε 5-6 φορές. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C. Τακτοποιείτε τις φτερούγες σε ένα ταψί. Αδειάζετε τη μαρινάτα σ' ένα μικρό κατσαρολάκι. Ψήνετε τις φτερούγες σε χαμηλή θερμοκρασία αλείφοντας τες συνεχώς με τη μαρινάτα. Βράζετε τη μαρινάτα για 4-5 λεπτά σε δυνατή φωτιά για να πήξει λίγο. Τη σερβίρετε σε μπολάκια μαζί με το κοτόπουλο.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα