Ψαρονέφρι με βερίκοκα και σάλτσα μήλου
Μέτρια, 31'- 60'
Bάζουμε το κοτόπουλο με κρύο νερό σε μια κατσαρόλα μαζί με τα χονδροκομμένα κρεμμύδια, τα καρότα, το σέλινο, το σκόρδο, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
Aφού βράσουν όλα μαζί για 1 ώρα περίπου, το βγάζουμε από την κατσαρόλα, τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα και τα διατηρούμε ζεστά. Σουρώνουμε το ζουμί και το βάζουμε σε μια άλλη κατσαρόλα. Προσθέτουμε στο ζωμό το χυμό του λεμονιού, ρίχνουμε το ρύζι, και βράζουμε για 15 λεπτά. Bάζουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι να κάψει και σοτάρουμε την καρυδόψυχα.
Προσθέτουμε το σοταρισμένο καρύδι μέσα στο ρύζι να πάρει μυρωδιά ανακατεύουμε και σερβίρουμε
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα