Αποτελέσματα Αναζήτησης ΣυνταγώνΚoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια
Ab logo
  • Κoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια

Κoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια

από Πηγή ΑΒ Μagazine
Κoκκινιστό μοσχάρι με μακαρόνια
Μέτρια
>60'
0/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 1 κιλό μοσχάρι  
  • 2 πακέτα μακαρόνια Nο7
  • 2 κρεμμυδάκια μέτρια ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 2 ψιλοκομμένα καρότα
  • ξυλάκι κανέλας
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • γαρίφαλα
  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • 1 κιλό μοσχάρι  
  • 2 πακέτα μακαρόνια Nο7
  • 2 κρεμμυδάκια μέτρια ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 2 ψιλοκομμένα καρότα
  • ξυλάκι κανέλας
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • γαρίφαλα
  • 1 κούπα ελαιόλαδο

Ας μαγειρέψουμε

Kόβουμε το μοσχάρι σε μερίδες και το ροδίζουμε σε μια κατσαρόλα με τη μισή ποσότητα ελαιόλαδου. Mόλις ροδίσει προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και 1 ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά για περίπου μιάμιση ώρα. Aφαιρούμε μόνο το κρέας από την κατσαρόλα και το βάζουμε σε μια πιατέλα. Προσθέτουμε στη σάλτσα άλλα 2 ποτήρια νερό, τα αφήνουμε να κοχλάσουν και βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν για όσο χρόνο ορίζει η συσκευασία τους. Σερβίρουμε τα μακαρόνια ζεστά, προσθέτουμε το κρέας και μπόλικο τριμμένο τυράκι.   Σημείωση Για να γίνει το κρέας πιο μαλακό καλό θα ήταν πρώτα να το νεροβράσουμε για 20 περίπου λεπτά.

Αξιολόγηση

Καμία
Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Όλες οι εποχές
Κυρίως πιάτο

Βάλε στο καλάθι υλικά για 4 μερίδες

  • Σκόρδα ξερά Τεμάχιο
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7064248
  • Κανέλα Ξύλο 50g
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7474814
  • Ελιά Μόσχου 12 Μηνών Άνευ Οστού Νωπή Ολλανδίας
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7074447
  • Μακαρόνια Σπαγγέτι Νο 6 500 gr
    • low-price.external.cbf7b8ce.svg
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7083815