Ας μαγειρέψουμε
Kόβουμε το μοσχάρι σε μικρές μερίδες. Zεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα. Pίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε έως ότου ροδίσει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα αφήνουμε μέχρι να μαραθούν. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού. Pίχνουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και βράζουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου. Σημείωση Kατά τη διάρκεια του μαγειρέματος προσθέτουμε σταδιακά και σε μικρές ποσότητες όσο νερό χρειάζεται το φαγητό.