facebook-pixel
Ab logo
  • Γίδα στη γάστρα

Γίδα στη γάστρα

από Πηγή ΑΒ Μagazine
Γίδα στη γάστρα
Μέτρια
>60'
4/5
Μεσαίο

Θα χρειαστώ υλικά για

Συστατικά
4 μερίδες
  • 1,5 κιλά γίδα
  • 6 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδου
  • 1,5 φλιτζάνια ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 2 φυλλαράκια δάφνης
  • 4 ψιλοκομμένα καρότα
  • Αλάτι
  • πιπέρι
  • 1,5 κιλά γίδα
  • 6 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδου
  • 1,5 φλιτζάνια ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 2 φυλλαράκια δάφνης
  • 4 ψιλοκομμένα καρότα
  • Αλάτι
  • πιπέρι

Ας μαγειρέψουμε

Aλατοπιπερώνουμε τη γίδα, τη βάζουμε στη γάστρα και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Pίχνουμε 5 ποτήρια νερό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 2-3 ώρες περίπου στο φούρνο στους 150-200°C.   Σημείωση Aν θέλουμε το φαγητό μας να γίνει πιο γρήγορα νεροβράζουμε τη γίδα για περίπου 30 λεπτά.

Αξιολόγηση

Έφτιαξες τελικά τη συνταγή;
Πες μας πόσο σου άρεσε!
Ελληνική
Κλασική
Καθημερινές συνταγές
Μεσημεριανό
Όλες οι εποχές
Κυρίως πιάτο

Βάλε στο καλάθι υλικά για 4 μερίδες

  • Σκόρδα ξερά Τεμάχιο
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7064248
  • Δυόσμος Σκαφάκι 25g
    Το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο
    7133875