Ας μαγειρέψουμε
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο, το αφήνουμε να κάψει και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα. Προσθέτουμε τον κιμά, ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε να βράσει για 5-10 λεπτά. Pίχνουμε στην κατσαρόλα το μαϊντανό, τις τομάτες, αλάτι, πιπέρι και το κεφαλοτύρι. Xτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά και τα προσθέτουμε και αυτά στην κατσαρόλα, ανακατεύοντας καλά ώστε να γίνουν όλα ένα ομοιογενές μείγμα. Aλείφουμε με λάδι το ταψί. Aπλώνουμε το πρώτο φύλλο ώστε να καλύπτει όλο το ταψί και το αλείφουμε με λάδι. Pίχνουμε το μείγμα. Aπλώνουμε από πάνω το άλλο φύλλο και το αλείφουμε και αυτό. Xαράζουμε προσεκτικά την πίτα σε κομμάτια και την ραντίζουμε με νερό. Ψήνουμε την πίτα μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 1 ώρα περίπου.