Κιμαδόπιτα
Μέτρια, >60'
Πλένουμε και κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια τα πράσα. Ψιλοκόβουμε το σέλινο. Τοποθετούμε τα πράσα και το σέλινο με το αλάτι σε σκεπασμένη κατσαρόλα και τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να βγάλουν το νερό τους. Πετάμε το πρώτο αυτό νερό και προσθέτουμε το κρασί, το ξίδι, τα καρότα, τις ελιές καλά ξεπλυμένες από την άρμη τους και τα κάστανα. Συμπληρώνουμε με ½ φλιτζάνι νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 45 λεπτά περίπου, ώσπου να γίνουν. Όταν είναι έτοιμα προσθέτουμε το ελαιόλαδο, δυναμώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για άλλα 5 λεπτά. Τα σερβίρουμε χλιαρά ή κρύα.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα