Ας μαγειρέψουμε
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200οC. Αφαιρείτε τα καπάκια από τις πιπεριές και τις καθαρίζετε εσωτερικά από τα σπόρια. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 4-5 λεπτά. Ρίχνετε τις τομάτες, αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζετε για άλλα 5 λεπτά. Σε ένα κατσαρολάκι λειώνετε το βούτυρο, ρίχνετε το αλεύρι και ανακατεύετε. Ρίχνετε σιγά-σιγά το γάλα και ανακατεύετε μέχρι να πήξει η σάλτσα. Αποσύρετε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και ρίχνετε το πέστο, την παρμεζάνα, τους κρόκους, αλάτι και πιπέρι. Βουτυρώνετε ένα ταψάκι που να χωράει τις τέσσερις πιπεριές όρθιες. Ρίχνετε μια κουταλιά σάλτσα τομάτας στον πάτο κάθε πιπεριάς και την υπόλοιπη σάλτσα τη ρίχνετε στο μίγμα με τους κρόκους. Χτυπάτε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα και ρίχνετε μια κουταλιά στο μίγμα του σουφλέ. Σιγά- σιγά με κοφτές κινήσεις και μεταλλικό κουτάλι, ρίχνετε την υπόλοιπη μαρέγκα. Μοιράζετε το μίγμα στις 4 πιπεριές και ψήνετε για 30 λεπτά μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.