Πάπια με πορτοκάλι και σάλτσα πόρτο
Δύσκολη, >60'
Βάζετε τα φιλέτα σολομού σε ένα βαθύ τηγάνι και προσθέτετε τόσο νερό ώστε να μην τα σκεπάζει εντελώς. Βράζετε για 10 -12 λεπτά. Βγάζετε τα φιλέτα σολομού, τα αφήνετε να κρυώσουν και τα κόβετε σε μέτρια κομμάτια. Ανακατεύετε σε ένα μπολ τα ρεβίθια με την βαλεριάνα ή την αντράκλα, το φινόκιο και το κρεμμύδι. Τέλος προσθέτετε τον σολομό και το μισό ελαιόλαδο μαζί με λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι. Αδειάζετε την σαλάτα σε μια πιατέλα. Καθαρίζετε τα τρία πορτοκάλια από τις φλούδες και τις λευκές μεμβράνες και τα κόβετε σε κάθετες φέτες. Φυτεύετε τις φέτες ανάμεσα στην σαλάτα. Σε ένα βάζο που κλείνει καλά, ρίχνετε τον χυμό από το τέταρτο πορτοκάλι, το γιαούρτι, το αλάτι, λίγο πιπέρι και τον άνηθο. Κλείνετε το βάζο, ανακινείτε πολύ καλά να αναμιχθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους και περιχύνετε με την σάλτσα αυτή την σαλάτα. Σερβίρετε αμέσως.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα