Χυλοπίτες με χωριάτικο λουκάνικο και κεφαλοτύρι
Μέτρια, 31'- 60'
Βουτάτε τις τομάτες σε νερό που βράζει. Τις αφήνετε για 2-3 λεπτά, τις αφήνετε να κρυώσουν και τις αποφλοιώνετε. Αφαιρείτε τους σπόρους και κόβετε τις ντομάτες σε μικρά κυβάκια. Ζεσταίνετε σε μια κατσαρόλα 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε το σκόρδο μέχρι να γίνει διάφανο. Ρίχνετε τις τομάτες, το αλατοπίπερο και την ρίγανη, σκεπάζετε την κατσαρόλα και βράζετε την σάλτσα για 15-20 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσέχετε να μην κολλήσει η σάλτσα.Αν χρειαστεί, προσθέτετε λίγο νερό. Λίγο πριν το σερβίρισμα ψήνετε τα σκαλοπίνια, πάνω σε δυνατή φωτιά, και από τις δύο πλευρές, μέσα σε ελαφρά λαδωμένο αντικολλητικό τηγάνι. Τα σερβίρετε με τη σάλτσα τομάτα.Πασπαλίζετε με φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης ή με αποξηραμένη ρίγανη. Τα συνοδεύετε με σπαγγέτι ή άλλα ζυμαρικά της αρεσκείας σας.
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα
Μη διαθέσιμο online, αποθήκευση σε λίστα