Ας μαγειρέψουμε
Πλένουμε καλά τις πατάτες και τις βράζουμε με τη φλούδα. Όταν βράσουν τις καθαρίζουμε και τις περνάμε από το μύλο. Προσθέτουμε τον κρόκο, σιγά σιγά το βούτυρο, το γάλα και ανακατεύουμε. Σοτάρουμε τις φέτες από το αρνίσιο φιλετάκι και προσθέτουμε το φασκόμηλο, λίγο αλάτι και πιπέρι. Όταν είναι έτοιμο αφήνουμε το κρέας στην άκρη και σβήνουμε το ελαιόλαδο με το λευκό κρασί. Προσθέτουμε την τομάτα, το ζωμό και το κορν φλάουρ. Aφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά και η σάλτσα είναι έτοιμη. Kόβουμε το πράσο σε κομμάτια και το σοτάρουμε σε ένα μικρό τηγάνι με λίγο βούτυρο. Σερβίρουμε στα πιάτα το αρνάκι με τη σάλτσα και τον πουρέ και το πράσο σαν γαρνιτούρα.